Artykuły i poradniki Restauracja Milk&Co:
Free Style w restauracji Milk&Co
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Wraz z początkiem czerwca krakowska restauracja Milk&Co w Radisson Blu hotel Kraków wprowadziła nowe, dynamiczne Free Style Menu. Kucharze stworzyli je z myślą o gościach, którzy cenią sobie świeże i oryginalne pomysły. Tym, którzy wolą klasykę, proponują doskonałe Classic Style Menu.
Restauracja Milk&Co: Witamy w Meksyku
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W kwietniu restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu serwuje oryginalną kuchnię meksykańską – dokładnie taką jak w Meksyku, bez obcych dodatków. Można spróbować jej a la carte oraz w ramach piątkowego bufetu Surf&Turf.
Radisson Blu Hotel Kraków zdobywa kolejną wyjątkową nagrodę
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co krakowskiego Hotelu Radisson Blu w akcji Rekomendacji Krakowskich Restauracji została laureatem w kategorii „Dla wymagających”. Informacja o lokalu znalazła się także w „Kraków na widelcu” – unikalnym przewodniku po krakowskich restauracjach.
Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Złota polska jesień to bogactwo dojrzałych owoców i warzyw w otoczeniu ciepłych barw różnokolorowych liści. Aromat suszonych grzybów i jabłek dojrzałych w słońcu wypełnia kuchenne zaplecza. Wraz z nadejściem października restauracja Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków serwuje najlepsze dania jesieni przygotowane na bazie dziczyzny i grzybów.
Pałac Smoka, czyli Chiński Nowy Rok w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W tym roku, w dniu 23 stycznia, Chińczycy będą obchodzili Chiński Nowy Rok i powitają tym samym Rok Smoka. Dlatego restauracja Milk&Co, mieszcząca się w hotelu Radisson Blu Kraków, właśnie w styczniu zaprasza na chiński bufet Surf&Turf.
Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej. W czwartki piątki i soboty w ramach bufetu Surf&Turf dania z Tajlandii serwowane są razem z rybami i najlepszymi owocami morza.
Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Rozpoczął się październik, a więc restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu rozpoczyna miesiąc Dziczyzny i Grzybów. Przez cały miesiąc w czwartki, piątki i soboty smakosze będą mogli rozkoszować się tu najlepszymi smakami jesieni w formie bufetu Surf&Turf.
Ostrygi i Małże – szlachetny duet w krakowskim Radissonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu zaprasza na wykwintną ucztę - w styczniowym menu królują owoce morza – ostrygi i małże.
Tajlandia w Krakowie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej.
Strona: 1