Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Restauracja Milk&Co:

Free Style w restauracji Milk&Co

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Wraz z początkiem czerwca krakowska restauracja Milk&Co w Radisson Blu hotel Kraków wprowadziła nowe, dynamiczne Free Style Menu. Kucharze stworzyli je z myślą o gościach, którzy cenią sobie świeże i oryginalne pomysły. Tym, którzy wolą klasykę, proponują doskonałe Classic Style Menu.

Free Style w restauracji Milk&Co

Więcej

Restauracja Milk&Co: Witamy w Meksyku

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W kwietniu restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu serwuje oryginalną kuchnię meksykańską – dokładnie taką jak w Meksyku, bez obcych dodatków. Można spróbować jej a la carte oraz w ramach piątkowego bufetu Surf&Turf.

Restauracja Milk&Co: Witamy w Meksyku

Więcej

Radisson Blu Hotel Kraków zdobywa kolejną wyjątkową nagrodę

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co krakowskiego Hotelu Radisson Blu w akcji Rekomendacji Krakowskich Restauracji została laureatem w kategorii „Dla wymagających”. Informacja o lokalu znalazła się także w „Kraków na widelcu” – unikalnym przewodniku po krakowskich restauracjach.

Radisson Blu Hotel Kraków zdobywa kolejną wyjątkową nagrodę

Więcej

Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Złota polska jesień to bogactwo dojrzałych owoców i warzyw w otoczeniu ciepłych barw różnokolorowych liści. Aromat suszonych grzybów i jabłek dojrzałych w słońcu wypełnia kuchenne zaplecza. Wraz z nadejściem października restauracja Milk&Co w Radisson Blu Hotel Kraków serwuje najlepsze dania jesieni przygotowane na bazie dziczyzny i grzybów.

Dziczyzna i Grzyby – jesienne przysmaki w Milk&Co

Więcej

Pałac Smoka, czyli Chiński Nowy Rok w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W tym roku, w dniu 23 stycznia, Chińczycy będą obchodzili Chiński Nowy Rok i powitają tym samym Rok Smoka. Dlatego restauracja Milk&Co, mieszcząca się w hotelu Radisson Blu Kraków, właśnie w styczniu zaprasza na chiński bufet Surf&Turf.

Pałac Smoka, czyli Chiński Nowy Rok w Radisson Blu Kraków

Więcej

Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej. W czwartki piątki i soboty w ramach bufetu Surf&Turf dania z Tajlandii serwowane są razem z rybami i najlepszymi owocami morza.

Najlepsze dania z Tajlandii w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Rozpoczął się październik, a więc restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu rozpoczyna miesiąc Dziczyzny i Grzybów. Przez cały miesiąc w czwartki, piątki i soboty smakosze będą mogli rozkoszować się tu najlepszymi smakami jesieni w formie bufetu Surf&Turf.

Dziczyzna i grzyby w Radisson Blu Kraków

Więcej

Ostrygi i Małże – szlachetny duet w krakowskim Radissonie

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu zaprasza na wykwintną ucztę - w styczniowym menu królują owoce morza – ostrygi i małże.

Ostrygi i Małże – szlachetny duet w krakowskim Radissonie

Więcej

Tajlandia w Krakowie

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu przez cały listopad zaprasza na wyśmienite dania kuchni tajskiej.

Tajlandia w Krakowie

Więcej

Strona: 1

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.